Veelkleurig

3 augustus 2025 - Reeth, Verenigd Koninkrijk

Het grijs ligt als een zachte deken over Keld als we wakker worden.

IMG_6518

Grijs zijn ook de huizen in dit dorpje met een oud schooltje als museum en het kerkje dat een rustplek wil zijn waar iedereen welkom is. Een roze roos doorbreekt het grauw.

IMG_6521

Met een miezerige regen en de wind in de rug lopen we een mooi pad langs de Swale met dreigende luchten daarboven.

IMG_6534

Bij de oude brug drogen we op en kan warempel de regenkleding al uit. De wind verjaagt het grijs in steeds meer blauw. Witte wolken boven de heuvels. Aan de overkant van de Swale kleuren de heidevelden paars.

IMG_6551

De vele dagjesmensen maken onze eindbestemming Reeth tot een kleurrijk gebeuren: motorrijders drinken een grote pint bij de pub, fietsers bekijken het monument op het veld midden in het dorp, de vele bankjes rond het veld zitten vol, een groep Japanse C2C’sters marcheert het dorp binnen, de wachtrij voor de ijsjeswinkel groeit aan. Wij bekijken het vanuit ons hotelraam boven de Inn.

IMG_6555

Een kleurrijke dag!

IMG_6556

1. Gerald Kersjes:
    4 augustus 2025
    Het groen van de bomen geeft hier ook nog extra kleur aan je verhaal en aan het landschap 💚🍀👍🏻
  2. Caroline:
    4 augustus 2025
    Prachtig om te zien hoe de zon zoveel kleuren tot leven brengt! Geniet van jullie tocht!
  3. Annelies:
    4 augustus 2025
    Inderdaad, Caroline en Janine, van grijs naar kleur...moet een fijne dag zijn.
    Kus voor jullie op reis!